Chesterfield

CHESTERFIELD SHOWROOM

Chesterfield meubilair is kenmerkend door het ruitenpatroon met knopen en genagelde voorzijde. Deze van origine Engelse meubelen zijn gemaakt van leder. De Chesterfield banken zijn bekend om hun bruine klassieke looks, maar dit is allang verleden tijd. Tegenwoordig kunt u de banken zelfs in stof of softleer verkrijgen. Daarnaast kunt u uw Chesterfield geheel ‘customizen’ in elke kleur, soort nagels of poten zonder zijn uitstraling te verliezen.
Wilt u de Chesterfield meubels voelen, en ervaren? Kom dan naar onze showroom en bekijk het ruime assortiment Chesterfield meubelen. Geniet van de heerlijke lederlucht, het proefzitten en het comfort van deze meubelen.

EXCLUSIEF DEALER

You & Home is exclusief Chesterfield dealer in het Gooi, Hilversum, Utrecht en Almere.
In onze Chesterfield Showroom vindt u de meest diverse Chesterfield producten. Door onze ervaring en kennis kunnen wij u advies op maat geven en nemen wij alle opties en mogelijkheden met u door die mogelijk zijn. Wilt u meer weten over onze Chesterfield producten of wilt u Chesterfield zelf ervaren? Kom dan langs bij onze winkel en geniet van het comfort van Chesterfield.

Overtuigd van de mogelijkheden die Chesterfield biedt? Kom dan bij ons langs om uw eigen eyecatcher samen te stellen. Wij geven u graag persoonlijk advies om gezamenlijk uw ideale en persoonlijke Chesterfield samen te stellen. Kom snel bij ons langs en kom proefzitten!

STEL UW EIGEN CHESTERFIELD SAMEN

Uw eigen Chesterfield? Dat is al een genot, maar wat als u deze compleet zelf kunt samenstellen?
Uw eigen kleur bepalen op zowel het zitvlak, armsteunen, zijkanten en onderzijde. Kies voor uw eigen stijl en kleur stoelpoten of soorten nagels, er is zelfs keuze uit chroom of messing wieltjes!
U maakt het zoals u wilt! De mogelijkheden zijn eindeloos! Stel uw eigen Chesterfield samen!