Dagje uit ‘s Graveland

Maak uw bezoek aan You & Home Store compleet door te genieten van de prachtige omgeving van ‘s-Graveland in Het Gooi. Komt u van ver? Combineer dit met een bezoek aan onze You & Me Store.
Hier vindt u diverse bekende luxe merken als Red Valentino, Dolce & Gabanna, Malene Birger, Twinset en nog veel meer met een ruim assortiment aan nieuwe, nauwelijks gedragen en tweedehands merkkleding.

Uitgeshopt?

Breng dan eens een bezoekje aan buitenplaats Schaep en Burgh van Natuurmonumenten.
Deze prachtige buitenplaats uit de 17e eeuw  is al sinds 1976 het hoofdkantoor van Natuurmonumenten!
Dit landhuis omringt door prachtige beuken- en eikenlanen is een must-see in ‘s-Graveland.
Achter het landhuis bevindt zich een vijver met een eiland, evenals een oranjerie en koetshuis en diverse schitterende parken.
Vanaf het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten kunt een prachtige route wandelen van 4,7 km over de buitenplaatsen Boekesteyn, Schaep en Burgh en Bantam.

Natuurmonumenten

Kom naar het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Dit bezoekerscentrum is de toegang tot de natuur van Gooi & Vechtstreek. Hier ontdekt u alle facetten die de regio Gooi & Vechtstreek bevatten, zoals de diverse landschappen en dieren, maar ook gebieden zoals bos en heide, plassen en rivieren.
Voor zowel volwassenen als kinderen een boeiende en leuke ervaring!
Door middel van beeld en geluid wordt de regio in kaart gebracht en zijn er tal van activiteiten voor kinderen zoals spelletjes, een vis vangen of een vogelquiz.

Trek gekregen?

Na het shoppen en wandelen kunt u terecht bij restaurant Brambergen voor een heerlijke kop koffie en een stuk appeltaart. Gelegen op landgoed Boekesteyn biedt Brambergen voor jong en oud  rust maar ook vertier. In de nieuwe natuurtuin kunnen kinderen met takken sjouwen en kliederen met water.

Voor een heerlijk glas wijn of een heerlijk diner is restaurant Vlaar een aanrader.
Restaurant Vlaar biedt de grootste wijnkaart van Nederland en behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!