Isabel Marant kleding

Groot aanbod designer kleding

Ook wanneer u designer kleding van Isabel Marant wilt kopen kunt u dit vinden bij You and Me Store! Wij hebben een assortiment dat bestaat uit verschillende designer modemerken waaronder ook Isabel Marant.

Franse mode

Het Franse modehuis Isabel Marant is in 1994 opgericht door de gelijknamige designer. In het begin bestond de kledinglijn van Isabel Marant alleen uit jerseys en gebreide items. Het merk staat voornamelijk bekend om zijn schoenen die onder andere gedragen worden door meerdere wereldsterren. Daarnaast bestaat er sinds 2000 ook een jonger zusje van dit merk: Isabel Marant étoile. Dit merk is tevens zeer populair bij jonge vrouwen die zich graag kleden in een ‘Parisian Chique look’. Tegenwoordig ontwerpt Isabel Marant verschillende soorten kledingstukken waaronder jurken, zwemkleding, broeken en jassen. Daarnaast ontwerpt het Franse modehuis ook verschillende accessoires en heeft het ook een lijn exclusief voor mannen.

Boheemse look

Wanneer u op zoek bent naar kledingstukken die u er uit laten zien als een echte Parijse zit u goed bij Isabel Marant. Dit Franse modemerk combineert rustige prints, luxueuze materialen en een elegant maar simpel design om uiteindelijk tot een geweldig designer topstuk te komen.

Daarnaast bent u er bij dit Franse modemerk van verzekerd dat de kledingstukken u ook goed staan als u een maatje meer heeft. Dit komt door de ruimere ontwerpen. De meeste kledingstukken van dit mode merk worden geproduceerd in de maten van 34 tot 42. Enkele kledingstukken gaan echter ook tot maat 44.

Voor Isabel Marant is stijl het creëren van je eigen outfit. Met een top kledingstuk van dit Franse modemerk creëert u in een handomdraai een simpele en elegante look!

Kom langs bij You and Me Fashion

In ons authentieke winkelpand vindt u een uitgebreide collectie aan mode en diverse accessoires. Wat maakt You & Me Store nu zo uniek? Onze kracht ligt in de kunst van het combineren en adviseren. Het is een collectie van luxe designer labels die zowel nieuwe items  als nauwelijks gedragen items bevat. Onze collectie is zo samengesteld dat u het verschil hiervan niet ziet, maar wel merkt in uw portemonnee.

Onze adressen:
Noordereinde 249 in ‘s Graveland
Zevenend 4B in Laren