Retourneren

You&Home Living

Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.

Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u de volgende stappen te volgen:

 1. Melding maken van het voornemen tot retourzending via het e-mail adres:
  You&Home Living (meubels) info@youhomeliving.nl
 2. Binnen 14 werkdagen na ontvangst, de bestelling in originele staat en originele verpakking, met de labels er nog aan retour te sturen naar het volgende retouradres:
  You&Home Living
  Noordereinde 249
  1243 JV ‘s-Graveland

LET OP:  dat het pakket voldoende gefrankeerd verstuurd wordt anders wordt het niet in ontvangst genomen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen. Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

You&Me Fashion

Is de maat niet goed of is het niet wat u ervan verwacht had? Dat kan gebeuren. Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en passen is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.

Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u de volgende stappen te volgen:

 1. Melding maken van het voornemen tot retourzending via het e-mail adres: You&Me Fashion (kleding) info@yandm.nl
 2. Binnen 14 werkdagen na ontvangst, de bestelling in originele staat en originele verpakking (ongedragen), met de labels er nog aan retour te sturen naar het volgende retouradres:
  You&Me Fashioin
  Noordereinde 42A
  1243 JH ‘s-Graveland

LET OP:  Verpak het retour zorgvuldig.
Zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd verstuurd wordt, anders wordt het niet in ontvangst genomen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen. Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop en indien voldaan is aan de voorwaarden.