You & Home Store

PRACHTIGE SCHATTEN

Een authentiek pand (800 m2) vol met prachtige schatten die meegebracht lijken van verre reizen. Van stoer Chinees hout tot Hollands antiek met hier en daar een beetje gekkigheid. Voor ons is kleur de sleutel tot succes. Het zorgt voor warmte en persoonlijkheid: producten uit India, met intense kleurpigmenten en geleefd hout. You & Me Store is verfrissend en heeft altijd de nieuwste trends. Onze unieke mix van stijlen zorgt voor een mooie spanning in het interieur.

MEUBELS

You & Me Store is gespecialiseerd in meubels zoals

-vitrinekasten & buffetkasten
-commodes, side-tabes en bureau’s
-tafels en stoelen
-lampen en decoratieve woninginrichting.

De meubels worden door ons gerestyled en kan eventueel op maat samengesteld worden.

ACCESSOIRES

Voor ons is kleur de sleutel tot succes. Het zorgt voor warmte en persoonlijkheid: producten uit India, met intense kleurpigmenten en geleefd hout. You & Me Store is verfrissend en heeft altijd de nieuwste trends. Onze unieke mix van stijlen zorgt voor een mooie spanning in het interieur.

VERLICHTING

Een uitgebreid assortiment lampen in diverse vormen en maten voor een gezellige sfeer in huis vindt u bij You & Me Store. Zo kunt u bij ons terecht voor de welbekende oosterse lamp maar u kunt ook bij ons terecht voor Aziatische en Industriële lampen.

Een overzicht van ons aanbod in lampen:

  • Staande Lampen
  • Vloerlampen
  • Industriële lampen
  • Hanglampen

Naast ons aanbod in lampen hebben wij ook een groot aanbod in lampenkappen. U kunt de lampenkappen los bij ons bestellen of kunt deze in combinatie met een gewenste lampenvoet bestellen.