Nieuwe collectie

mode collage (1) (1)
Ontwerp zonder titel (2) (1)
kleding

Nieuwe merkkleding

Angels jeans, Het Amsterdam, Joop!, Costa Manie, Bellamy Gallery, Qui, Seidensticker, More and More, Smith & Soul, Angoor.

Nieuwe of nauwelijks gedragen tweedehands merkkleding

De warme gastvrijheid valt meteen op in het authentieke winkelpand. Hier vind u mode en accessoires van luxe designerlabels. Veel nieuwe of nauwelijks gedragen items. Naast tweedehands merkkleding van luxe modemerken wereldwijd, hebben we ook een uitgebreide collectie hoeden, tassen, sieraden en accessoires.

U vind bij ons veel nieuwe of nauwelijks gedragen tweedehands merkkleding van luxe modemerken wereldwijd, zoals o.a. 

By Malene Birger, Diana von Furstenberg, Twin Set, Chloë, LiuJo, Dolce&Gabanna, Red Valentino en nog vele andere.

 
 
kleding

Kom langs bij de You and Me Store

In ons winkelpand vindt u een uitgebreide collectie aan mode en diverse accessoires. Wat maakt You & Me Store nu zo uniek? Onze kracht ligt in de kunst van het combineren en adviseren. Het is een collectie van luxe designer labels die zowel nieuwe items  als nauwelijks gedragen items bevat. Onze collectie is zo samengesteld dat u het verschil hiervan niet ziet, maar wel merkt in uw portemonnee.

 
 
 

Kleding inbrengen

Het inbrengen van kleding is alleen mogelijk op afspraak. Een afspraak kan telefonisch ingepland worden (niet per email). Kleding inname is mogelijk op dinsdag. Het belangrijk om van te voren een afspraak maken, dat kan op 035-8701077.

Onze adres:
Zevenend 4B Laren

WhatsApp Image 2022-07-06 at 12.22.28 PM (2)
qudo
WhatsApp Image 2022-07-06 at 12.22.28 PM
WhatsApp Image 2022-07-06 at 12.22.28 PM (3)